Gyermekfogászat

 Gyermekfogászat
Rendelőnkben, egészségügyi intézmény lévén: maszk használata jelenleg is kötelező!

Szeretné, ha gyermeke nem tartana a fogászati kezelésektől?

A gyermekeket korán, 4-5 éves korban már érdemes elvinni a rendelőbe. Az első találkozásnál csak ismerkedjen meg a környezettel, a fogorvossal és az asszisztensével. Ilyenkor már kaphatunk egy képet a gyermek viselkedéséről, a komolyabb fogászati problémák akár csukott szájnál is észrevehetők. Információhoz jut az orvos a gyermek arckifejezéséből, beszédéből, viselkedéséből az egyes rendellenességekről (pl. aszimmetria, cumizás, ujjszopás, bulldogharapás). Így korán elkezdhető a kis páciensek gondozásba vétele, kezelése. Történhet egy tanácsadás a rossz szokások elhagyására, a fogápolás hatékonyságának növelésére.

(Ha már rögtön panasszal érkezik a gyermek, fontos, hogy ne ijesszük el különböző történetekkel. Mondjuk, hogy megnézi a doktornéni és megbeszéljük, mi a teendő.)

Ha nincsen lehetőség ilyen korai ellenőrzésre, legkésőbb 7 éves kor körül kell elhozni a gyermeket. Ekkorra már kinőnek a hatos fogai, néhány tejfog is kihullik. Az első nagyőrlőket érdemes barázdazárni, hogy a szuvasodás kialakulásának lehetőségét megakadályozzuk. Ez egy folyékony tömőanyaggal történik, ami a barázdát feltölti, így a lepedék nem tud ott megtapadni.

Fogászati kezelések, szolgáltatások
Gyermek fogszabályozás Felnőtt fogszabályozás Digitális diagnosztika Tejfog tömés Fogkő eltávolítás CT-felvétel Tejfog húzás Professzionális fogtisztítás Panorámaröntgen Fogváltás követése Szájhigiéniai tanácsadás Intraorális röntgen Barázdazárás Fogfehérítés
Fluorizálás Fogékszer felhelyezés
There are a lot of cheap replica watches in the world, many of which are of poor quality and will break down in a short time. You get what you pay for, high-quality replica watches are here.
A fogászati problémák halogatása helyett,
személyes konzultáció kérése most!
cser-dent fogászat

CSER-DENT fogászat

8000 Székesfehérvár, Budai út 180. (térkép)

Tel.: +36 (30) 417-5516

Rendelési idő: H, Sz, Cs: 13-19h; K, P: 8-14h

Telefonos bejelentkezés rendelési időben lehetséges!

E-mail: info@cserdent.hu

Friends who want to buy fake rolex recently can choose this website, with great discounts.