Magunkról

 Magunkról

A Te mosolyod a mi mosolyunk!

Dr. Cser HenriettaDr. Cser Henrietta vagyok, fogorvosi diplomámat 1997-ben szereztem a budapesti Semmelweis Egyetemen. 1999-ben tettem le a fog-és szájbetegségek szakorvosi vizsgát, majd 2013-ban a fogszabályozó szakorvosi vizsgát, kiváló eredménnyel.

Az egyetem elvégzése után közel 20 évig a székesfehérvári EL-DENT ’96 Kft. fogorvosaként dolgoztam, ahol széleskörű tapasztalatokat szereztem mind a gyermek-, mind a felnőttfogászat területén, az általános fogászati és a sürgősségi ellátásban egyaránt. 2016-ban indítottam el magánpraxisomat.

Az évek során szerzett tapasztalataim rávilágítottak arra, hogy a fogászati problémák megoldását már gyermekkorban el kell kezdeni, így érdeklődésem középpontjába a fogszabályozás és a gyermekfogászat került. Jelenleg ez a fő szakterületem.

Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának és a Magyar Orthodontus Társaságnak, rendszeres részvevője vagyok hazai és külföldi szakmai konferenciáknak. Az ott szerzett tudást sikeresen ültetem át a mindennapi gyakorlatba.

Céljaink

Elsődleges célunk a pácienseink félelmének eloszlatása, panaszainak fájdalommentes orvoslása, bizalomra épülő kapcsolat kialakítása. Fontos számunkra, hogy pácienseink merjék vállalni az általunk szükségesnek ítélt beavatkozásokat, sőt kialakuljon bennük az igény a rendszeres fogápolás és rendelői kontroll iránt.

Folyamatosan fejlesztett szakmai ismereteink és tapasztalataink a jelenkor legkorszerűbb technológiái és anyagai, valamint a kiegyensúlyozott családias környezet ad biztos alapot megbízható munkánkhoz. Szívesen készítünk kérésedre kezelési tervet és tájékoztatunk a várható kezelési költségekről egy személyes találkozáskor, amelyre szeretettel várjuk előzetes jelentkezésed elérhetőségeinken.

 

 

 

Fogászati kezelések, szolgáltatások
Gyermek fogszabályozás Felnőtt fogszabályozás Digitális diagnosztika Tejfog tömés Fogkő eltávolítás CT-felvétel Tejfog húzás Professzionális fogtisztítás Panorámaröntgen Fogváltás követése Szájhigiéniai tanácsadás Intraorális röntgen Barázdazárás Fogfehérítés
Fluorizálás Fogékszer felhelyezés
A fogászati problémák halogatása helyett,
személyes konzultáció kérése most!
cser-dent fogászat

CSER-DENT fogászat

8000 Székesfehérvár, Budai út 180. (térkép)

Tel.: +36 (30) 417-5516

Rendelési idő: H, Sz, Cs: 13-19h; K, P: 8-14h

Telefonos bejelentkezés rendelési időben lehetséges!

E-mail: info@cserdent.hu