Magunkról

 Magunkról

A Te mosolyod a mi mosolyunk!

Dr. Cser HenriettaDr. Cser Henrietta vagyok, fogorvosi diplomámat 1997-ben szereztem a budapesti Semmelweis Egyetemen. 1999-ben tettem le a fog-és szájbetegségek szakorvosi vizsgát, majd 2013-ban a fogszabályozó szakorvosi vizsgát, kiváló eredménnyel.

Az egyetem elvégzése után közel 20 évig a székesfehérvári EL-DENT ’96 Kft. fogorvosaként dolgoztam, ahol széleskörű tapasztalatokat szereztem mind a gyermek-, mind a felnőttfogászat területén, az általános fogászati és a sürgősségi ellátásban egyaránt. 2016-ban indítottam el magánpraxisomat.

Az évek során szerzett tapasztalataim rávilágítottak arra, hogy a fogászati problémák megoldását már gyermekkorban el kell kezdeni, így érdeklődésem középpontjába a fogszabályozás és a gyermekfogászat került. Jelenleg ez a fő szakterületem.

Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának és a Magyar Orthodontus Társaságnak, rendszeres részvevője vagyok hazai és külföldi szakmai konferenciáknak. Az ott szerzett tudást sikeresen ültetem át a mindennapi gyakorlatba.

Céljaink

Elsődleges célunk a pácienseink félelmének eloszlatása, panaszainak fájdalommentes orvoslása, bizalomra épülő kapcsolat kialakítása. Fontos számunkra, hogy pácienseink merjék vállalni az általunk szükségesnek ítélt beavatkozásokat, sőt kialakuljon bennük az igény a rendszeres fogápolás és rendelői kontroll iránt.

Folyamatosan fejlesztett szakmai ismereteink és tapasztalataink a jelenkor legkorszerűbb technológiái és anyagai, valamint a kiegyensúlyozott családias környezet ad biztos alapot megbízható munkánkhoz. Szívesen készítünk kérésedre kezelési tervet és tájékoztatunk a várható kezelési költségekről egy személyes találkozáskor, amelyre szeretettel várjuk előzetes jelentkezésed elérhetőségeinken.

 

 

 

Fogászati kezelések, szolgáltatások
Gyermek fogszabályozás Fogtömés Szájhigiéniai tanácsadás Felnőtt fogszabályozás Gyökérkezelés Professzionális fogtisztítás Kivehető és fix készülékek Foghúzás Fogfehérítés Fogváltás követése Fogágybetegségek kezelése Fluorizálás Barázdazárás Fogkő-eltávolítás Fogékszer Tejfogtömés Digitális diagnosztika Fogászati utógondozás Tejfoghúzás Panorámaröntgen
A fogászati problémák halogatása helyett,
személyes konzultáció kérése most!
cser-dent fogászat

CSER-DENT fogászat

8000 Székesfehérvár, Budai út 180. (térkép)

Tel.: +36 (30) 417-5516

Rendelési idő: H, Sz, Cs: 14-20h, K, P: 8-14h

Telefonos bejelentkezés rendelési időben lehetséges!

E-mail: info@cserdent.hu